Animaties:1234567
Home
diensten
tarieven
download
partners
portfolio
contact

Diensten

Ontwikkeling

Vaak moeten bepaalde onderdelen van de site op maat worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het aanmaken van een formulier voor het doorsturen van gegevens of bestellingen, of over een modulle voor een webshop. IT-Foxy heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van online applicaties. Ontwikkeling kan gebeuren in een van de verschillende scripting talen: perl, asp, php, CFML, jsp, .Net en actionscript. Dit is natuurlijk afhankelijk van de reeds beschikbare componenten en serverinstallatie. Om degelijk maatwerk te kunnen lveren is het van groot belang dat op voorhand duidelijk is wat de klant wenst. Hier dient grondig over nagedacht te worden.
Lees meer over Web-Ontwikkeling

Webdesing

Een mooi design zegt meer dan 1000 woorden. IT-Foxy kan u eenvoudige designs aanleveren, want "Keep IT Simple" is onze baseline. Eenvoud moet natuurlijk niet veward worden met saai en lelijk, maar eerder met sober, overzichtelijk, duidelijk en aantrekkelijk. Overvloedinge grafische elementen en flash-filmpjes zorgen dikwijls voor chaotische en overvolle pagina's waar de klant zijn weg in kwijtgeraakt. Aan welke regels kan je je best houden, wat kan wel en wat kan niet?
Lees meer over Webdesign

CMS-Systemen

CMS-systemen zijn in. CMS staat voor Content Management System, wat wil zeggen dat je zelf de inhoud van je site kan veranderen. In hoeverre je de website helemaal kan aanpassen hant af van het gebruikte CMS-Systeem. "Koop geen website meer zonder CMS-systeem", wordt vaak als advies gegeven. Dit is natuurlijk een goed advies, maar voor websites met een CMS betaal je natuurlijk meer. Wil je zelf wijzigingen in je website aanbrengen dan heb je dit nodig. Zie je je webpagina eerder als een online visitekaartje, dan heb je dit misschien niet nodig omdat de pagina's toch bijna nooit gewijzigd gaan worden. IT-Foxy heeft ervaring met verschillende CMS-systemen en helpt u graag verder met de installatie en configuratie van uw CMS-systeem.
Lees meer over CMS-Systemen

SEO Optimalisatie

In een wereld waar het Internet nog dagelijks aan belang wint, is het zeer belangrijk dat je goed vindbaar bent voor uw klanten. Tenzij mensen uw website reeds kennen, zullen ze slechts op uw site terechtkomen indien je hoog scoort op bv. Google, of Live-search. Maar hoe kom je nu bovenaan te staan? SEO Optimalisatie doet net dit: Een paar kleine aanpassingen aan uw site zijn dikwijls al voldoende om een hogere ranking te krijgen bij de meeste zoekrobots, maar let op er zijn ook dingen die je zeker niet mag doen...
Lees meer over SEO Optimalisatie...

Andere diensten

In samenwerking met onze partners kunnen we u nog vele andere diensten aanbieden zoals vertalingen, Geavanceerde SEO-optimalisatie, hosting, Google Adwords,...
Lees meer over onze partners

IT-Foxy: You name IT, We Fox-IT Heikantstraat 151
2920 Kalmthout - BelgiŽ
info@itfoxy.be
0497/12.58.72
DIENSTEN