Animaties:1234567
Home
diensten
tarieven
download
partners
portfolio
contact

CMS-Systemen

Een CMS is een Content Management System. Dit wil zeggen dat je zelf de inhoud van je site kan veranderen. In hoeverre je de website helemaal kan aanpassen hant af van het gebruikte CMS-Systeem.
Wil je zelf actief bezig zijn met uw site, en regelmatig aanpassingen doen, dan heb je een Content Management Systeem nodig. Zie je je webpagina eerder als een online visitekaartje, dan heb je dit waarschijnlijk niet nodig omdat de pagina's toch bijna nooit gewijzigd hoeven worden.
IT-Foxy heeft ervaring met verschillende CMS-systemen en helpt u graag verder met de installatie en configuratie van uw CMS-systeem. In overleg met u wordt het CMS-steem gekozen dat het beste bij u past.

One.com

One.com is een professionele Hosting provider, met de waarschijnlijk wel de scherpste prijzen op de markt. Voor enkele Gigabytes aan webruimte betaal je nog gaan 1.50 Ä per maand. Hierbij krijg je allerlei tools om uw websites te beheren, en een helpdesk die 24/24 beschikbaar is. Negatieve punten zijn de performantie en snelheid die niet steeds 100% zijn, en de betrouwbaarheid is in het verleden ook wel eens een probleem gebleken. Dit kan je echter overal voor hebben, en bij One.com hebben ze de nodige inspanningen geleverd om hier verbetering in te brengen. Je bent echter een van de duizenden klanten, en extra features en afwijkende configuraties plaats je hier dus best niet.
Bij One hebben ze ook een eigen basic tool ontwikkeld om de inhoud van us site te beheren, zonder dat je HTML of FTP moet gebruiken. Best handig!

Joomla

Joomla is een zeer bekend CMS-systeem. Door de handige add-ons is dit ook gemakkelijk om te bouwen tot webwinkel of blog site. Bij IT-foxy hebben we al verschillende projecten met Joomla opgezet. Heb je interesse in een Joomla gebaseerd CMS-systeem, neem dan gerust contact met ons op.

Drupal

Moest je eerder een Drupal-site wensen? Dan kunnen we je ook daarmee op weg helpen.

IT-Foxy: You name IT, We Fox-IT Heikantstraat 151
2920 Kalmthout - BelgiŽ
info@itfoxy.be
0497/12.58.72
DIENSTEN